Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Co je nového na soupiskách týmů mužů Muži

Co je nového na soupiskách týmů mužů

Oproti předpokladům po skončení sezony přece jenom došlo k některým změnám v soupiskách obou týmů.

A jak tedy vypadá aktuální soupiska Volejbal Ostrava s.r.o. 

V týmu už nepůsobí Roman Kozák (trochu pro nás na poslední chvíli překvapivý přestup do Beskyd), Marek Blahuta (avizovaný návrat do znovuobnoveného celku Morávky) a Petr Holiš, který ukončil studium v Ostravě, nastoupil práci v Odrách a logicky se rozhodl hrát doma v Odrách (krajský přebor). Těmto hráčům patří poděkování za odvedené výkony v našem celku v loňské sezoně 😊! Zároveň jim přeji hodně štěstí v dalším angažmá i v osobním životě!

K prvnímu týmu se pro letošní sezonu připojí náš manažer Martin Procházka a bude působit jako náš druhý nahrávač. Pro tuto sezonu náš tým posílí opět Richard Mauler (s Prochym oba přestup z USK Slávie OU), který loni musel dát přednost vlastnímu podnikání a za univerzitní tým nastoupil jen vyjímečně a teď se dle svých časových možností zapojí do fungování týmu Volejbal Ostrava s.r.o.. Nově přišel do týmu Dan Gramel, který se vrátil ze Švýcarska a před svým odchodem působil v týmu Polanky nad Odrou. Dalším hráčem, který se připojil k našemu týmu je Tomáš Kuchař (přestoupil z týmu Hlučína - Hlučín letos již hrát 2. ligu nebude). Velmi zajímavou posilou našeho "A"-týmu je Patrik Matzke, který k nám přišel na hostování z Nového Jičína. Patrik minulou sezónu začal působit u naší mládeže na trenérském postu a byl s námi i na týdenním soustředění v Chorvatsku, kde předvedl výborné fyzické i herní předpoklady a bude pro mne zajímavé sledovat jeho další zapojení v tomto týmu! 

Patrik Matzke


Blokaři: Daniel Gramel, Matěj Štika, Patrik Matzke.
Libero: Daniel Rohel.
Nahrávači: Filip Zvolenský, Martin Procházka.
Smečaři: Daniel Holiš, Jan Rodek, Richard Mauler, Tomáš Kuchař.
Univerzál: Jakub Štefko.
S týmem budou dle možností trénovat i naši junioři Daniel Cap a Matěj Zamazal (k nalezení na úvodní fotografii surprise ).

K soupisce volejbalového týmu USK Slávie Ostravská univerzita:

Soupiska univerzitního týmu se teprve rodí. Hlavní filosofií tohoto týmu bude ve spojení zkušených starších hráčů a mladých a perspektivních nadějí. Pavel Bariš vyšel vstříc potřebám našeho klubu a vzal si na starost naši "volejbalovou farmu" - bude kapitánem a povede tréninky týmu (přestup z Volejbal Ostrava s.r.o.). Další posilou hlavně na postu libera je Petr Mrhálek (přestoupil ze Zlína), který s Jardou Nekolou a Pavlem Barišem hrál loni na policejním mistrovství Evropy v Kazachstánu. V univerzitním týmu budou letos po dohodě s šéftrenérem mládeže Jardou Nekolou nastupovat i naši nejlepší junioři a kadeti. 

O dalších hráčích tohoto týmu si brzy přečtete na tomto našem webu.

Kde budou naše mužské týmy letos trénovat a hrát?

Oba naše mužské týmy budou v letošní sezoně nově trénovat a hrát své zápasy v našem dobře vybaveném tréninkovém centru na Krakovské