Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

I junioři si udrželi neporazitelnost Mládež

I junioři si udrželi neporazitelnost

Po včerejším skvělém výkonu našich kadetů v Ostravě řada těchto hráčů zamířila na předposlední turnaj juniorů do Krnova.

A protože v dosavadním průběhu jsme nestratili ani jeden zápas, přijeli jsme do krásné krnovské haly v roli jasného favorita.



Výsledek dopadl podle očekávání, když náš tým Volejbal Ostrava s.r.o. porazil nejdříve domácí Krnov a pak tým Přerova vždy 3:0. Počet bodů v jednotlivých setech není až tak podstatný, protože dnes dostali příležitost všichni přítomní hráči a tak dnes "zahřívali lavičku" většinou hráči naší základní šestky. wink  (Pro úplnost dodejme, že dnes chyběli hráči základní šestky Marek Michal a nemocní Daniel Cap a Matěj Zamazal.)



A co dodat závěrem, i junioři mají jako jediný neporažený tým už teď jistý postup do kvalifikace o vyšší soutěž, takže v posledním turnaji se již mohou soustředit na ladění formy před baráží o postup.

Poznámka na závěr: pokud vás zaujala fotka z úvodu článku (pro úplnost - ten vyšší je náš "Goliáš" Matěj Zamazal), tak tu jsme našli na krnovské volejbalové nástěnce. smiley