Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Naše nová posila - Marek Michal! Mládež

Naše nová posila - Marek Michal!

Čerstvá aktualita - dnes se stal členem a velmi zajímavou posilou pro náš mládežnický tým 207 cm vysoký blokař Marek Michal!

Marek k nám dnes přestoupil z Volejbalového klubu Ostrava z.s., za který již v posledním roce nehrál a netrénoval. Marek Michal si vzhledem ke svým parametrům a potenciálu vyzkoušel i reprezentační dres (na fotce jej snadno najdete wink ).



Marek pochází z Kozmic, studuje Střední průmyslovou školu elektrotechniky a informatiky v Ostrava a ztracenou chuť do volejbalu našel opět v kolektivu našich mladých hráčů, se kterými si koncem roku vyzkoušel několik tréninků včetně závěrečného vánočního tréninku. Pevně věříme, že společně s 201 cm vysokým Matějem Zamazalem a s jen o trochu nižším, za to docela hodně již zkušeným "Tarzanem" Adamem Kunzem vytvoří velmi silnou skupinu perspektivních středových hráčů našeho mladého týmu! smiley



Poprvé se v našem dresu Marek představí v úterý v Polsku v rámci přátelského zápasu proti kadetům ze spřáteleného polského klubu (blíže o této akci v dalším článku na tomto našem webu).

Ať se Ti Marku v našem klubu Volejbal Ostrava s.r.o. daří! laugh