Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Rozlučka se sezónou - přátelák se švédským nároďákem Muži

Rozlučka se sezónou - přátelák se švédským nároďákem

Za krátkou dvouletou historii našeho mladého volejbalového klubu Volejbal Ostrava s.r.o. se již stalo zvykem, že neodmítáme smělé výzvy od velmi silných zahraničních týmů (připomínáme úvodní zápasy s běloruským týmem Šachťor Soligors nebo začátkem této sezóny utkání ve Slovinsku proti Kalcitu Kamnik a ACH Lublaň) a tak tomu nebude jinak ani na konci této sezóny.

Když jsme koncem dubna dostali nabídku přátelského utkání proti švédské volejbalové reprezentaci mužů (někdo prý nás viděl a že nehrajeme vůbec špatně devil), nejdříve jsem roli sparingového partnera proti tak silnému týmu chtěl odmítnout, ale pak jsem si řekl, že proč vlastně nepřijmout i tuto výzvu a nerozloučit se tak symbolicky se skvělou sezónou. Beru to i jako odměnu pro naše kluky, kteří letos předváděli výborný výkon v 2. lize (skončili jsme druzí za Bučovicemi).

 

Oporou švédského týmu bude bezesporu ostravské volejbalové veřejnosti dobře známý Erik Sundberg (hrál jednu sezónu i za extraligovou Ostravu).

A protože v tom utkání budeme testovat i zajímavé hráče ze zahraničí (budeme vás na tomto našem webu o tom informovat po utkání), splní toto přátelské utkání i více funkcí!

Pozvání na toto utkání přijal i náš kamarád Michal Čechmánek, který nám co by výborný středový hráč přijede pomoci a taky přijede se s námi pobavit se volejbalem, protože právě to je hlavní motiv našeho sobotního víkendulaugh

Po utkání pak na všechny naše hráče čeká neformální rozlučka se sezónou ve Středisku popdpory vrcholového sportu firmy RIMGO s.r.o. (sponzora klubuna) na Veselíčku v Brušperku, která se i letos patrně protáhne, protože letos náš klub Volejbal Ostrava s.r.o. udělat opět velký výkonnostní skok ve všech kategoriích ... cheeky

Přátelské utkání proti švédskému národnímu týmu mužů se hraje zítra v sobotu 12.5.2018 v polských Gliwicích sraz v hale ve 12:30 - začátek utkání po cca 45 minutách.. Tak kdo by měl chuť na sobotní výlet a chce shlédnout něco zajímavého, tak se uvidíme zítra v Gliwicích (prý se tam chystá např. i nahrávač naší reprezentace Kuba Janouch surprise)!