Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

V provizorní sestavě byli kadeti bez šance Mládež

V provizorní sestavě byli kadeti bez šance

Městský přebor mužů pokračoval v úterý 18.4.2018 zápasem již sedmnáctého kola. Mezi sebou se potkali tentokrát tabulkoví sousedé. Domácí TJ Kunčičky (aktuálně na 8. pozici) vs. naši kadeti Volejbal Ostrava s.r.o. (nám patří pozice devátá).

Připomeňme si, že v prvním měření sil těchto celků jsme odešli bohužel jako poraženi, kdy jsme uhráli jeden set. Tento soupeř patří v soutěži k těm slabším jak postavením v tabulce, tak i úrovní hry, když to srovnám za tu dobu, co danou soutěž sleduju. Proto jsem si dělal naději, že bychom mohli v hale SPŠ na Jízdárně uhrát nějaký ten setík. To jsem ale ještě nevěděl že nastoupíme ještě v provizornější sestavě než minulý týden. Trenér Haškovec měl tentokrát k dispozici (díky různým důvodům) pouze šestici statečných. Zápas jsme tak odehráli bez možnosti střídání a bez pozice libera. Někteří si tak znovu odzkoušeli pozice, na které nejsou zvyklí.

Soupeř od začátku diktoval vývoj zápasu. První bod jsme si sami uhráli až v jednadvacáté rozehře první sady. Ta trvala ani ne dvacet minut. Druhý set byl jako přes kopírák. S rozdílem toho že jsme uhráli o pět bodů více. V třetím setu jsme šli ze začátku do vedení 3:6. Ještě jsme se drželi za stavu 12:11 pro domácí. Poté však soupeř už jenom zvyšoval svůj bodový náskok v setu a zaslouženě si tak za necelou hodinu připisuje tří body do tabulky.

TJ Kunčičky – Volejbal Ostrava s.r.o. 3:0 (13, 18, 16)
Esa: 7:4 Chybné servisy: 11:10 Bloky: 9:1
Volejbal Ostrava s.r.o. -  Gorecki, Herman, Just, Kunz, Pasz, Šonovský.



Pozvánka

Další utkání bude soubojem týmů. Kteří hrají tuto mužskou soutěž pouze s mládežníky. V Úterý 24.4.2018 od 17:30 přivítáme v SŠSS Krakovská v Ostravě – Hrabůvce celek Blue Volley Ostrava!