Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbal Ostrava cup žen 2018 Muži

Volejbal Ostrava cup žen 2018

Masarykovo náměstí v centru Ostravy hostilo tuto sobotu 7. července premiérový první ročník Volejbal Ostrava cupu žen pro rok 2018.

Do turnaje zasáhly čtyři sympatické páry a to: Kamila Červenková (bývalé libero a nynější asistentka trenéra TJ Ostrava) s Petrou Kojdovou (v minulé sezoně hráčka Vandoeuvre Nancy Volley-Ball)



Druhým párem na našem turnaji byly Marie Makovcová (bronzová medailistka z halového MČR U18 v roce 2017) s Monikou Adamčíkovou (smečařka druholigového celku TJ Ostrava B).



V pořadí třetím párem, který zasáhl do turnaje byla dvojice zkušených volejbalistek, a to Petra Urbanová (bývalá kapitánka TJ Ostrava). Ta vytvořila pro dnešní turnaj dvojici s Martinou Mukařovskou (bývalá hráčka extraligového Frýdku-Místku)



Čtvrtý párem byla dvojice z druholigového celku TJ Ostrava B, a to v šetkovém volejbale blokařka Eva Žváčková s liberem Nikol Boháčovou.



Tyto páry v příjemném slunečném dopoledni a popoledni mezi sebou odehrály celkem 6 zápasů (13 setů a 433 rozeher). Turnajové píšťalky se stejně jako v minulém (mužském) ročníku chopil volejbalový rozhodčí Petr Košnovský. O chod kurtu a stav zápasů se starali kadeti našeho celku Volejbal Ostrava s.r.o. - Adam Gorecki, Štěpán Šonovský a Matěj Zamazal (který se také chopil závěrečného předávání cen).

Beach volejbalový turnaj i pro ženy jsme se rozhodli letos uspořádat na základě požadavků mnoha hráček, které během loňského úspěšného turnaje pro muže si postěžovaly, že by přivítaly i ony takový turnaj… crying Ale snad i díky kolizi termínů s jinými turnaji se z původně přihlášených 8 párů žen dostavily na náměstí jen čtyři beachi nejvěrnější ženské páry… yes I tak ale tento turnaj nabídl rozhodně zajímavou podívanou, kterou ocenili jak příbuzní hráček, tak i náhodní kolemjdoucí, kteří se zastavili při procházce centrem Ostravy. cheeky

Výsledky:

Mukařovská / Urbanová – Makovcová / Adamčíková 2:0 (16,19)
Červenková / Kojdová – Žváčková / Boháčová 2:0 (10,16)
Mukařovská / Urbanová – Žváčková / Boháčová 2:0 (8,11)
Červenková / Kojdová – Makovcová / Adamčíková 1:2 (12,-14,-9)
Makovcová / Adamčíková – Žváčková / Boháčová 2:0 (9,17)
Červenková / Kojdová – Mukařovská / Urbanová 0:2 (-7, -18)

Konečné pořadí:

1. Mukařovská – Urbanová 6 b.
2. Makovcová – Adamčíková 4 b.
3. Červenková – Kojdová 3 b.
4. Žvačková – Boháčová 0 b.
Závěrečné poděkování patří rozhodně manažerovi našeho klubu a ředitelovi turnaje Prochymu, bez jehož nasazení by turnaj nebyl tak pěkný, jaký byl! 😊
 

POZVÁNKA:

Turnaj žen máme úspěšně za sebou. Rádi bychom vás ale hned příští víkend ale pozvali na turnaj mužský, který slibuje velmi zajmavou podívanou! Na soupisce naleznete velkou řadu zajmavých hráčů. Začínáme v pátek 13. července úderem patnácté hodiny!