Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Výborná příprava týmů a kam máme namířeno Muži

Výborná příprava týmů a kam máme namířeno

Letos jsme zvolili nový model přípravy - gró přípravy týmů mužů i mládeže jsme svěřili našemu hráči a již známému kondičnímu trenérovi Daliborovi Pudichovi.

A je třeba přiznat, že se nám tento tah povedl! Příprava je nejenom o objemech kondičních cvičení, ale velký důraz Dalibor klade i na pochopení správného provádění každého cviku a na odstraňování individuálních chyb hráčů. Tento přístup je určitě obzvlášť důležitý u našich mladých hráčů, u kterých je této problematice věnován obzvláště velký prostor!

Dnes jsme pro vás připravili několik ukázek ze včerejšího atletického tréninku s Daliborem Pudichem:






A hráče obou týmů mužů příprava evidentně baví a makají naplno!: wink



Do přípravy se už zapojila i naše poslední posila = Dan Holiš (vrátil se z dovolené) a nově se s námi připravuje na novou sezónu i další hráč s extraligovými zkušenostmi = Dan Rohel, který v poslední době byl mimo zájem renomovaných klubů v regiónu a který výborně hned zapadl do našeho kolektivu hráčů Volejbal Ostrava s.r.o.!

A co nás obzvláště těší, noví spoluhráči, kteří k nám před sezónou přišli z Polanky, hned vyborně zapadli do našeho kolektivu a přispívají i k výborné atmosféře v týmu! yes



A jak jsme v titulku slíbili, prozradíme nejbližší turnaje, kam máme namířeno. Tuto neděli zamíří náš klub Volejbal Ostrava s.r.o. se dvěma týmy na oblíbený turnaj do Raškovic (neděle 20.8.2017) a další víkend zavítáme na jih Moravy na zajímavý turnaj do Holubic (sobota 26.8.2017). Na obou turnajích budeme především testovat hráče a proto budou sestavy notně promíchány.

Teprve druhá sezóna našeho mladého ale ambiciózního klubu Volejbal Ostrava nám začíná, tak nám zachovejte přízeň a fanděte nám i v letošním roce!!! smiley

A na závěr zajímavě zpracované video od Dalibora Pudicha !!!: