Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Kadeti zakončili sezónu dvěmi vítězstvími Mládež

Kadeti zakončili sezónu dvěmi vítězstvími

(AKTUALIZOVÁNO 11.3.) Naši kadeti prokázali stabilní a solidní výkonnost a ani ve dvou posledních zápasech Krajského přeboru kadetů neprohráli.

Vypadá to, že trenérovi Kubovi Červenému se podařilo vyladit výkonnost našich kadetů na závěr sezóny opravdu výborně. yes 

Volejbalový spolek Ostrava - VK Valašské Meziříčí   3:0 (14,14,19)

VSO - Blue Volley Ostrava "B"    3:0 (16,15,21)

Náš tým v obou zápasech zatlačil soupeře výborným podáním a zejména dvojice Ondra + Ondra (Kundel a Zamazal) dokázali zahrát série smečovaných podání za sebou.



A když se k tomu přidali i jejich výborné smeče, tak při velmi solidním výkonu všech zbývajících hráčů na hřišti, bylo brzy jasné, že poslední kolo soutěže zakončí s plným bodovým ziskem.

Zhodnocení hlavního trenéra Jakuba Červeného:

"Tímto bych jako hlavní trenér rád poděkoval vedení klubu, kolegům trenérům a hlavně svým svěřencům za velmi úspěšnou sezónu. Společně jsme zamakali, kluci se o 100 % zlepšili a sezónu završili krásnou výhrou 3:0, 3:0 a dosáhli tak na celkové druhé místo v tabulce. Doufáme ve stejné i lepší výsledky v budoucích sezónách."


Závěrem

Škoda jen, že ta sehranost a výborné výkony celé cestavy nepřišly již dříve (zejména s vítězem soutěže Happy Sport Opava), protože Opavě pak stačilo již jen pohlídat si náskok a ani naše šňůra vítězství na konci soutěže již nám nedala šanci zvítězit. Každopádně za předvedené výkony si naši kadeti zaslouží pochvalu a nám nezbývá než vítězné Opavě pogratulovat.