Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Letos budeme sledovat i tým Kojetína v Extralize juniorů! Mládež

Letos budeme sledovat i tým Kojetína v Extralize juniorů!

Jsme velmi mladý klub (máme za sebou teprve první 3 sezóny) a tak chvíli potrvá, než se dočkáme vlastních odchovanců i v kategoriích juniorů a mužů (vypadá to, že i žen).

Proto naši dva junioři Daniel Cap a Matěj Zamazal po dohodě obou klubů posílí extraligový tým juniorů z Kojetína.

Oba mladí hráči stejně jako v loňském roce budou nastupovat za tým mužů USK Slávie Ostravská univerzita a dle časových možností i trénovat s našim A-týmem mužů.

Spolupráce s Kojetínem není náhodná - již rok neformálně komunikujeme a jezdíme k nim na volejbalové či jiné sportovní akce a protože jsme zjistili, že v Kojetíně je velká skupina nadšenců volejbalu v čele s předsedou klubu a zároveň starostou Kojetína Leošem Ptáčkem (který je zároveň i úspěšným podnikatelem), která v Kojetíně již vybudovala několik krásných a funkčních sportovišť a zároveň to myslí s výchovou talentů vážně. Ve prospěch této spolupráce přispělo i kladné hodnocení ze strany našeho kamaráda Zapyho (Petr Zapletal), který v loňském roce s nimi rovněž spolupracoval.

Byli jsme pozvání začátkem srpna na přípravné soustředění kadetů a juniorů v Lipové-lázních v Jeseníkách, kde klub z Kojetína má již několik let pravidelné soutředění. Mají k dispozici krásnou chatu na samotě



a sportovní areál u rekreačního střediska Helios (a na jídlo chodí k našim kamarádům a fandům - majitelům hotýlku U kance smiley)





Kluci tady strávili společně s víkend a jak je vidět na fotkách, hned na prvním tréninku docela zapadli do kolektivu a dle vyjádření trenéra Tomáše Sedláčka budou oba určitě zajímavým přínosem pro tento extraligový tým.



První kolo Extraligy juniorů bude Kojetín s našimi juniory hrát 5.října 2019 ve Zlíně.