Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Mattos De Oliveira Luis Eduardo Mládež

Mattos De Oliveira Luis Eduardo

O prázdninách jsme se rozloučili s mladým brazilcem, který přiletěl do České republiky na roční poznávací pobyt a který nám tak rok zpestřoval mládežnické tréninky a zápasy.

Je pravda, že zapamatovat si jeho jméno (jak je celé uvedeno v názvu článku: Mattos De Oliveira Luis Eduardo) byl od začátku problém a tak to byl pro nás prostě stále usměvavý a ochotný Luiswink
Celou sozónu poctivě chodil na tréninky na Krakovskou a pomalu se i učil pár slov česky, ale hlavním jazykem, kterým se naši trenéři a mladí hráči s ním bavili byla angličtina. Tento mladý brazilec nezapřel radost z pohybu a jeho neustále dobrá nálada byla až nakažlivá a  také i proto jeho přítomnost mezi našimi hráči byla bezesporu přínosem.

Luis k nám přišel jako úplný začátečník, ale po ročním působení se neuvěřitelně zlepšil a tak si po zásluze vydobyl i právo nastoupit do oficiálního zápasu! devil Když jsme se s ním loučili, bylo až velmi poučné, jak si váží našeho klubu a jakou radost mu udělaly naše dárky - klubové dresy a mikina s logy Volejbal Ostrava s.r.o..



Česká republika se mu na rok stala druhým domovem a tak jsme mu ještě koupili naší státní vlajku a všichni se mu na ní zvěčnili.surprise



Rozloučení s Luisem před jeho odletem do Brazílie bylo symbolické - volejbalem



Tak Luisi, nezapomeň, co jsi nám slíbil a pošli nám z Brazílie svou fotku v klubových barvách (a pokračuj ve volejbale! cheeky )