Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Nová sezóna klepe na dveře Muži

Nová sezóna klepe na dveře

Zhruba čtyři a půl měsíce uplynulo od stříbrné obhajoby v druhé národní lize mužů. Nyní je srpen 2019 a naši muži se už druhým týdnem připravují na soutěžní ročník 2019 / 2020. Co nás v ní čeká? Dočkáme se premiérového postupu ze skupiny poháru či svrhneme z druholigového trůnu loni suverénní celek z Holubic? To ukáže čas 😊.

Naši muži využívají pro přípravu atletickou halu v Ostravě – Vítkovicích, Komenského sady či antukové kurty na Varenské ulici. Je pondělí 12. 8. 2019 a i přesto, že teploty ukazují třicet stupňů a slunko docela peče, vím dopředu, že první herní trénink si nemohu nechat ujít.

Celkem s trenérem Kubou Zvolánkem se na něm sešlo devět lidí. Někteří si plnili pracovní povinnosti, jiní se do přípravy zapojí později. Na úvod přišlo tradiční fotbalové utkání hrané na 2x 8 minut. Ve kterém uspěli ti starší v poměru 4:1 pokud se nepletu (měli ale výhodu jednoho muže navíc). Po obdržené brance vždy tým, jenž neskóroval musel absolvovat deset kliků či dřepů.

Pak už se přešlo na volejbalový trénink. Klasické rozcvičení ve dvou, nácvik bloku a pak servisu. Následoval menší volejbalový zápas, který se nakonec protáhl na tři sety.



Je něco po šesté hodině a pro dnešek je splněno. S Prochym ještě míříme na chvilku na trénink mládeže na Krakovskou kde, pod vedením Kuby Červeného maká na kondici i pár, pro mě dosud neznámých, mladých nadějí.

A co je u nás nového?

Nové klubové dresy A-týmu mužů!

Začneme ukázkou nových krásných dresů (po loňské vydařené sezóně nám výrazně přibylo sponzorů! cheeky). Jestli klukům budou slušet - posuďte sami!





 

Nová soupiska A-týmu mužů Volejbal Ostrava s.r.o.!

Jak vypadá prozatímní soupiska našeho klubu. V klubu už nebude působit libero Daniel Rohel, kterému patří poděkovaní za odvedené výkony v našem dresu. Na jeho místě bude působit a slušivý dres libera bude oblékat Michal Urban, který k nám přešel z VK Ostrava. Útočnou sílu mužstva určitě zvýrazní i nově příchozí David Kolář. Kluci vítejte a doufám, že se vám bude u nás líbit!smiley

naše nové libero Michal Urban


Nová posila David Kolář

Sestava Volejbal Ostrava s.r.o. k 14.8.2019:

5. Kolář David, 6. Gramel Daniel, 7. Štefko Jakub, 8. Holiš Petr, 9. Holiš Daniel, 10. Pudich Daniel, 11. Rodek Jan, 12. Zvolenský Filip, 14. Procházka Martin, 16. Matzke Patrik, 19. Urban Michal.
Jedna z novinek: příchod dvou zkušených hráčů - Vaška Kotase z VK Ostrava 



a do základní sestavy se vrací Vojta Malínek, který se z Prahy přestěhoval zpět do Ostravy!



A taky se jednomu našemu hráči rozrostla rodinka - GRATULUJEME KUBOVI ŠTEFKOVI A JEHO EMIČCE!smiley

Program na nejbližší měsíc

O minulém víkendu antukový turnaj v Raškovicích (viz samostatný článek). A potom tréninky, pravděpodobně antukový turnaj v Holubicích a pak předpohárové soustředění a přípravné zápasy s týmy 1. ligy ve Slovinsku!

Pár fotek z prvního tréninku

Je třeba kvalitně nalajnovat hřiště. Tohoto úkolu se zodpovědně zhostil manažer a nahrávač Prochy.


Filip vs. dvojice nejzkušenějších Prochy + Tomáš Plichta, který si přišel s námi zatrénovat.wink


Kuba Zvolánek šel do toho naplno 😊.


Jedna ze hry.


Tak zas příště 😊.