Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 1. Mládež

Volejbalové soustředění v Brušperku - den 1.

V pondělí začalo v areálu sportovně-rekreačního střediska v Brušperku týdenní soustředění mládeže a mužů klubu Volejbal Ostrava!

Nálada je skvělá, nasazení všech maximální, voda v bazénu čistá jak ze studánky a ranní buchty od dědy vynikající! Ve volných chvílích se tady všichni zdokonalují ve skocích na trampolíně a po jídle zkoušejí zase pevnou ruku v hodu šipkami do terče. V pondělí odpoledne muži „cedili krev“ na místním nádherném fotbalovém hřišti (ať někdo zkusí říct, že se tady tvrdě nemaká...!) podle rozpisu osvědčeného kondičního trenéra Davida Zahradníka. Večer se o všechny unavené vzorně postaral masér klubu Milan Szczurek.
 


Dnes účastnici prošli vstupní prohlídkou zkušené fyzioterapeutky Lucky Capové (má např. bohaté zkušenosti i ze světového poháru v alpském lyžování), která pro náš klub a taky pro rodiče hráčů připraví zhodnocení hráče z hlediska fyzioterapeutického a hlavně připojí také doporučení - na co je třeba se zaměřit a hlavně jak cvičit! Už první výsledku ukazují, že je na čem pracovat...! :)



Dnes ještě čeká naše mladé volejbalisty seznámení se sportem RINGO. Středa ráno začne náročným atletickým tréninkem s Jirkou Habichem. Jedním z hlavních bodů celého soustředění pak bude zajímavý nácvik techniky odbití obouruč vrchem (nahrávačské volejbalové prsty) pod vedením bývalého reprezentačního nahrávače Petra Zapletala! Tak ať to všem zítra dobře „pinká“!



 
kolektiv vedení školení