Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Výsledkový servis - Soutěžní ročník 2018/19 Muži

Výsledkový servis - Soutěžní ročník 2018/19

I letos pro zájemce z řad hráčů, jejich rodičů ale i fanoušků našeho klubu zveřejňujeme kompletní výsledky všech našich týmů.

Za toto podrobné historické zachycení již naší 3-ti sezóny je třeba poděkovat i nesmírně pracovitému a pro volejbal nadšenému funkcionáři MIloslavu Chrobákovi alias "Broukovi", kterého jsme oslovili s žádostí o tuto sumarizaci fakt! 

Výsledkový servis ke stažení zde: /data/ckeditor/file/Výsledkový servis VO 2018-19.pdf

Celkové zhodnocení sezóny (třetí sezóna našeho klubu!)

kategorii mužů jsme v 2. národní lize sehráli vynikající již druhou sezónu a náš tým Volejbal Ostrava, s.r.o. se umístil opět na krásném 2. místě za jen těžko letos porazitelným týmem z Holubic, posilněným o výborné hráče z extraligy. J

Zároveň jsme stabilizovali náš Univerzitního sportovního klubu Slávie Ostravská univerzita, který skutečně  fungoval jako farma klubu. Hráčská úroveň tento tým předurčila pro Krajského přeboru mužů.

Pod hlavičkou Volejbal Ostrava, s.r.o. jsme v mládežnických kategoriích slušně odehráli Krajskou soutěž juniorů a Krajskou soutěž kadetů. 

Ti nejmladší se zapojili do Krajského přeboru žáků a do Trojkového volejbalu mladšího žactva (včetně Letního poháru Ing. Lumíra Hajdůška) a do Čtverkového volejbalu staršího žactva.

Zároveň jsme rozjeli další nové volejbalové kroužky na ZŠ v Ostravě a okolí!

Pro své hráče jsme během celé sezóny uspořádali řadu zajímavých akcí a pobytů (např. zimní víkend na chatě pod Soláněm, velice oblíbený volejbalový kemp v Chorvatsku a pod.)

Zajímavě jsme rozjeli i projekt "Můj parťák", který vytvořil dvojice z týmu mužů a mládeže. Viz samostatný článek.


Závěrem sezóny jsme se spolupodíleli s VolleyCountry na dvou prestižních mezinárodních akcích, o kterých se píše na tomto webu v samostatných článcích (Světové volejbalové trenérské show a pro mladé hráče a hráčky Kemp s argentinským trenérem Javierem Weberem). Tyto akce byly pro náš klub bezesporu velkým přínosem!

Jediné negativum této sezóny:
Tato sezóna byla značně ovlivněna absencí hráčů základní sestavy kadetů, kteří vyslyšeli neférové nabídky bývalého trenéra mládeže Jaroslava Nekoly a po jeho dobrovolném odchodu, pak zcela bez omluvy a v rozporu s písemnou smlouvou s klubem postupně přestali docházet na tréninky a zápasy. Proto jsme byli nuceni se odhlásit s nejvyšší soutěže kadetů. Chování Jaroslava Nekoly, který po svém odchodu neustále přetahoval mladé hráče a přemlouval jejich rodiče, ať přestoupí do jiného klubu, se příčí dobrým mravům a dále je nebudeme komentovat...
 
Za

 
Ing. Ivan Cap
prezident klubu