Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Na lovu Bobra / Epizoda 4. Muži

Na lovu Bobra / Epizoda 4.

Dámy a pávové – Přátelé sportu pod vysokou sítí!

Rádi bychom vás pozvali na tuto sobotu 30.11.2019 k nám do haly SŠSS Krakovská v Ostravě – Hrabůvce. Ta hostí od 10:30 veledůležité dvojutkání druhé národní ligy ve volejbale mužů. Mezi sebou se potkají v zápasech o aktuální druhé místo v tabulce naši červeno – černí borci Volejbal Ostrava s.r.o. a TJ LIGNUM  - Morávka.

Vzájemná bilance: Pět zápasů = pět výher Ostravy!
Jednotlivé zápasy:
24.09.2018 Volejbal Ostrava s.r.o.  – Morávka 3:0 (Český pohár – hráno v Novém Jičíně)
03.11.2018 Morávka – Volejbal Ostrava s.r.o. 1:3 a 0:3.
09.02.2019 Volejbal Ostrava s.r.o. – Morávka 3:0 a 3:1.

Aktuální ročník 2019 / 2020:
- náš tým zatím odehrál v soutěžním ročníku dvanáct zápasů. Devětkrát jsme vyhráli a třikrát odešli jako poraženi. Na svém kontě tak máme 28 bodů při poměru setů (+ 20) a míčů (+ 112).
- naši vyzyvatelé z Morávky odehráli stejný počet zápasů. Vyhráli desetkrát a prohráli dvakrát. Počet bodů stejný - takže 28 při poměru (+ 18) a míčů (+ 51). Patří jim tak do soboty pozice před námi.

Domácí tým Volejbal Ostrava s.r.o.

Aktuální soupisky dle ĆVS:
Dirigentem našeho souboru bude samozřejmě Petr Holiš. Nepropustnou zeď u sítě bude tvořit Vašek Kotas / Filip Zvolenský či Dan Gramel. Na univerzálu bude řádit Dalibor Pudich či uvidíme návrat Kuby Štefka? Nechme se překvapit 😊. Na smeči máme spolehlivou dvojici Dana Holiše / Honzu Rodka. Těm kryje záda další bomber v našem dresu David Kolář. Perfektním příjmem a zákroky v poli se určitě blýskne libero Michal Urban. (Nebo vytáhneme nějaký tajný trumf oproti předchozím zápasům?) wink

Morávka:

Tento tým přišel před sezonou o důležitého hráče Michala Borského. Nedávno přestoupil do prvoligových Dobřichovic Jakub Vašut. Nováčky v tomto týmu jsou hráči : Bacílek, Blabla a Opatřil.
Sestava: Bacílek Radomír, Blabla Daniel, Blahuta Marek, Boček Petr, Bulko Radim, Dohnal Petr, Geissler Ivan, Glišič Bojan, Kubačák Milan, Opatřil Jakub, Pavlásek David, Pavlásek Michal, Smetana Jakub, Srkal Pavel, Wágner Michal.

Tradiční kampaň v podání známého volejbalového blogera Petra bobra Bočka byla samozřejmě rozjeta ve velkém stylu. Nicméně úroveň jeho příspěvků jde postupně kvalitativně dolů.no Pro zajímavost - u tohoto hráče mám v plánu udělat speciální statistiku – což určitě hodně lidí bude zajímat... 😊.

Nezapomeňte tipovat výsledek na našem klubovém facebooku. I tentokrát můžete vyhrát řadu pěkných a hodnotných cen!

Prognóza:
Je jasná a to 6 – 0 na body. Pokud by si náhodou nějaký hráč či fanoušek Morávky myslel, že bude bodově úspěšnější hostující tým, tak nemám problém okořenit tento zápas nějakou soukromou sázkou. devil

Naviděnou v sobotu – OSTRAVA !!!
(PS: Fotka pochází ze zámku ve Vsetíně, který jsem navštívil v rámci výletu minulou sobotu před hokejovým zápasem Vsetín – Jihlava.)