Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalový svátek v Brušperku – den druhý Muži

Volejbalový svátek v Brušperku – den druhý

V pátek 30.9.20116 se od 10:00 uskutečnilo odvetné přátelské mezinárodní volejbalové utkání mezi celky Volejbal Ostrava s.r.o. a Šachťorem Soligorsk.

Do moderní haly v Brušperku dorazilo náš tým podpořit zaplněné hlediště nadšených dětí, ze kterých většina poprvé viděla, jak vypadá hra týmu, který hraje jednu z nejvyšších evropských volejbalových soutěží. Žáci místní ZŠ v Brušperku místy vytvořili nezapomenutelně krásnou atmosféru a náležitě celý zápas prožívali a fandili. Odměnou jim po skončení zápasu byla dovednostní soutěž o 100 cen, sponzorovaná firmou RAPPA („pinkaná na koš“), při které jsme hledali mladé talenty pro místní volejbalový kroužek při ZŠ. Každý účastník byl odměněn, a to sladkou maličkostí či hračkou. 



Za tým Volejbal Ostrava s.r.o. pro tento dvojzápas nastoupili:
 Zvolenský (3), Nekola (2), Holý (7), Brus (2), Záhorský (3), Mikula (6), Rodek (7 ¼), Bariš (6), Štika (5), Procházka (5), Sapík (2) – Dohnal (6), Bartůněk (2).
* číslo v závorce udává počet odehraných setů během dvojutkání.



Závěrečné shrnutí tohoto dvojzápasu: Pro naše kluky to byla vítaná herní zkušenost, která jim určitě pomůže v bojích o postup do druhé ligy. Je třeba si ale objektivně přiznat, že soupeř dominoval ve všech herních činnostech. Výrazný rozdíl byl jak na servisu, tak i na bloku, nicméně naši kluci bojovali o každý bod. Rád bych také upozornil na fakt, že většina týmu si proti tak kvalitnímu týmu zahrála vůbec poprvé ve své kariéře. Poděkování patří hráčům, kteří náš tým posílili, a to jmenovitě nahrávači Polanky Filipu Zvolenskému, Marku Mikulovi a Adamu Záhorskému. Jednotlivé zápasy si nenechali ujít ani volejbalové osobnosti Petr Štika a Ivan Duda. Závěrem bych podotkl fakt, že počet diváků, kterých bylo celkem více než 250 (žáci se v zaplněném hledišti střídali) je dle mého názoru rekord v návštěvnosti na volejbalovém přípravném utkání pořádaném volejbalovým klubem v Moravskoslezském kraji. 



Příští dvojutkání KP odehrajeme 8.10.2016 od 10:00 na palubovce Dolního Benešova. Cíl máme jasný a to získat dalších šest bodů do tabulky. Držte nám palce!