Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Naši kadeti úspěšně stoupají tabulkou Mládež

Naši kadeti úspěšně stoupají tabulkou

Naši kadeti Volejbalového spolku Ostrava mají za sebou čtyři zápasy a s jednou prohrou od Opavy po dnešním dni postoupili již na krásné 2. místo!

Letos opět vypadá, že naše družstvo kadetů pod vedením šéftrenéra mládeže Kuby Červeného bude hrát o přední příčky v krajském přeboru kadetů. Dnes si kluci odnesli zasloužené dvě vítězství nad týmy z Frýdlantu a Nového Jičína.

Volejbalový spolek Ostrava - Red Volley Frýdlant nad Ostravicí 3:1 (14,13,-19,14)

Sestava: Baum, Buchmann, Habr, Kundel, Kylhof, Staněk, Laník

Úvodních pět míčů utkání patřilo Frýdlantu, ale pak přišly na řadu servisy našich hráčů, kteří postupně navyšovali skóre v náš prospěch a až na obvyklý malý výpadek ve třetím setu, jsme nikoho nenechali na pochybách, kdo si z tohoto prvního dnešního utkání odnese cenné 3 body! wink

Na servisu Karel Staněk
 
 

Volejbalový spolek Ostrava - SVK Nový Jičín "B" 3:0 (15,19,12)

Ve druhém utkání jsme narazili na výrazně mladší a méně zkušenější hráče z Nového Jičína a tak zisk dalších 3 bodů bylo pro naše kadety prakticky povinností.



Jelikož jsem dnes tento nadějný tým kaučoval já, dovolím si závěrečné zhodnocení hráčů: zahráli dnes všichni velmi disciplínovaně a s chutí. Kuba Laník se už zabydlel na postu nahrávače a zápas od zápasu se zlepšuje! Kapitán tohoto týmu - Ondra Kundel - byl naším nejlepším smečařem a společně s Radimem Kylhofem měli nejjistější zpracování míčů v poli. Láďa Baum i Karel Staněk dnes předvedli několik nádherných nechytatelných útoků středem i chytře umístěných ulívek. Nejvíce jsem byl zvědav na naše mladé posily - Honzu Buchmanna (dnes hrál na postu univerzála) Olivera Habra (střídal na smeči). Oba dnes výborně podávali a ani na útoků nedělali ostudu, takže zcela bez problémů zapadli do sestavy kadetského týmu.

Pozvánka

Pokud tento tým bude předvádět takovouto výbornou hru i v dalších zápasech, může směle myslet na přední příčky této soutěže, ale nepředbíhejme! cheeky Další kolo Krajského přeboru kadetů se bude hrát "na dušičky" 2.11.2019 v Šenově a hrajeme proti Havířovu a Frenštátu.