Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Další výhra v soutěži mužů Mládež

Další výhra v soutěži mužů

Město Ostrava má za sebou florbalové superfinále a před sebou sobotní fotbalový šlágr roku. Je však teprve úterý a to pro mě znamená návštěvu dalšího kola okresního přeboru mužů ve volejbale.

Dnes jsme totiž hostili od 17:30 v našem tréninkovém centru mládeže na ulici Krakovská v Ostravě – Hrabůvce zápas osmnáctého kola. Našim soupeřem byl tentokrát mládežnický celek Blue Volley Ostrava, jenž je aktuálně na poslední příčce v tabulce. Tento celek získal v dosavadním průběhu soutěže pouze dva body, což bylo o šest méně, než získali před dnešním zápasem naši kluci. První vzájemný zápas se odehrál začátkem listopadu a zvítězili jsme v něm 3:0 na sety. Vzhledem k těmto okolnostem jsem dnes očekával výhru za tři body a bez ztráty setu, což se nakonec i potvrdilo. wink

Volejbal Ostrava s.r.o. – Blue Volley Ostrava 3:0 (18, 17, 22)

Esa: 4:12 Chybné servisy: 17:13 Bloky: 8:4
Volejbal Ostrava s.r.o. – Cap, Gorecki, Herman, Polášek, Ranocha, Zamazal M. – Pasz.

Do zápasu vstupujeme úspěšnými bloky Matěje Zamazala a sérii Adama Goreckého na servise 8:4. Náskok v setu soupeř nesníží na méně než čtyři body. Nakonec zvítězíme o sedm.

Do druhého setu vstupuje hostující soubor trenérů Bohačíka a Zemana v jiné strategii, kdy většina hráčů si prohodila posty. Úvod setu jim vychází parádně, kdy nám dají tři přímé body v řadě a jdou do vedení 1:5. My však ještě otočíme do pauzy (která by se konala ve vyšších soutěžích) na 8:6. S našim servisem mají pak hosté evidentně problémy a pokud ho náhodou přihrají tak jejich útok končí nepřesností. Zaútočíme i pipem a vítězíme v poklidném tempu o osm.

Začátek třetí sady je v naší režii 4:1 a vypadá to na rychlé vítězství v zápase. Hosté se však nevzdávají a otáčejí na 6:9. Náskok postupně zvyšují a v koncovce je to již o sedm 12:19. Vedou ještě 17:22. Poté však přijde na podání Dan Cap a při jeho servisu uhrajeme všechny zbylé rozehry v zápase a otáčíme na 25:22. Za 57 minut tak vítězíme 3:0 na sety a připisujeme si tři body do tabulky! cheeky

Pozvánka

Další zápas odehrajeme až v pondělí 14.5.2018 od 18:15 v Ostravě – Zábřehu kdy nás přivítá celek SK Zálom.