Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Světová trenérská volejbalová show v Ostravě 15. - 16. června 2019! Muži

Světová trenérská volejbalová show v Ostravě 15. - 16. června 2019!

Je řada důvodů, proč jsou nám aktivity českého VolleyCountry s.r.o. velmi blízké a sympatické a proto jsme rádi, že jsme se letos stali organizačním partnerem pro tuto významnou mezinárodní volejbalovou akci. Tato akce se uskuteční i díky významné podpoře ze strany vedení Moravskoslezského kraje a rektora VŠB - Technické univerzity Ostrava. Dále už dáváme slovo autorovi této akce Jirkovi Popelkovi.

Unikátní konference se světově uznávanými kouči se již podruhé uskuteční v České republice. Premiéra se konala loni v Českých Budějovicích a sklidila nevídaný ohlas, nyní se druhý ročník připravuje u nás v Ostravě. World Volleyball Coaches Show proběhne 15. - 16. června 2019 ve sportovní hale VŠB - TU v Ostravě. 

Trenérská show bude zaměřena na mládežnický volejbal (chlapecký i dívčí). V praktických ukázkách přímo na palubovce sportovní haly představí světově uznávaní trenéři své pohledy a názory na moderní volejbal. Vše bude simultánně překládáno do českého a polského jazyka.

Jedná se o zcela výjimečnou volejbalovou konferenci, kde můžete čerpat nejnovější poznatky od špičkových odborníků! 

Nejpopulárnější volejbalová stránka v Polsku - Siatka.org - je partnerem show. Předpokládá se účast 400 – 500 volejbalových trenérů z celé Evropy a bude se jednat o největší volejbalovou konferenci v Evropě.

Výhody trenérské show pro vás:
-    3 světoví odborníci, které nikde jinde neuvidíte
-    Simultánní překlad do češtiny (polštiny)
-    12 hodin praktických přednášek o mládežnickém volejbale
-    Výměna názorů se špičkovými trenéry, kteří se show zúčastní
-    Největší volejbalová konference v Evropě!




Massimo Barbolini 
je italský volejbalový trenér a zároveň jeden z nejúspěšnějších ženských volejbalových trenérů na světě. Massimo vyhrál s Itálii dvakrát mistrovství Evropy v roce 2007 a 2009. V roce 2007 a 2011 zvítězil ve Světovém poháru s Itálií. Navíc třikrát vyhrál Ligu mistrů a také Mistrovství světa klubů. M. Barbolini nyní vede první tým v italské ženské Sérii A1, mužstvo Novary. Během své kariéry již získal ohromujících 29 titulů v národních a mezinárodních soutěžích. V Itálii je často zván na volejbalové semináře a workshopy, kde předkládá své znalosti italským trenérům.


Marian Jelínek 
je uznávaný mentální kouč, bývalý osobní trenér Jaromíra Jágra. Mezi jeho největší trenérské hokejové úspěchy se řadí zlatá medaile z MS v roce 2005 ve Vídni, dva mistrovské tituly s pražskou Spartou a zisk Prezidentského poháru s HC Plzeň. Individuálně spolupracuje s řadou vrcholových sportovců, například s tenistkou Karolínou Plíškovou. Své mnoholeté zkušenosti z vrcholového sportu využívá při inspirativních přednáškách pro manažery, na vysokých školách, konferencích v Čechách i v zahraničí, ale i v rámci osobního koučování. M. Jelínek je také autorem či spoluautorem devíti knih, z nichž dvě vyšly v Německu.


Javier Weber 
je volejbalový trenér a bývalý nahrávač Argentiny. Během své kariéry odehrál 613 zápasů za argentinskou reprezentaci v letech 1985 – 2002. Javier je jeden z mála hráčů ve volejbalové historii, který hrál na pěti mistrovství světa. Je držitelem bronzové medaile ze Soulu 1988. J. Weber trénoval pět let v Brazílii, v Řecku vyhrál titul v roce 2006. V letech 2008 – 2013 byl hlavním trenérem argentinské reprezentace. Již deset let pracuje v Personal Bolivaru, nejlepším argentinském klubu, a je nejúspěšnějším trenérem v historii klubu s devíti tituly v lize a poháru. 

Video ke shlédnutí je zde:
 

Lístky na show jsou již v prodeji! https://volleycountry.com/cz/e-shop/vip-listek-svetova-volejbalova-trenerska-show



Lístky jsou dostupné ve dvou variantách i takto přímo:
Standardní lístek:      https://volleycountry.com/cz/e-shop/standardni-listek-svetova-volejbalova-trenerska-show
VIP lístek:                  https://volleycountry.com/cz/e-shop/vip-listek-svetova-volejbalova-trenerska-show

A jak to probíhalo před rokem v Českých Budějovicích? (Video z VolleyCountry)


Více jak 15 let se věnujeme volejbalu a nejen naše znalosti, ale také znalosti lidí kolem nás, budeme předávat vám. 

Zůstaňte nám věrní, protože Volejbal je naše vášeň. 

VolleyCountry s.r.o.
Jiří Popelka