Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Volejbalový spolek Ostrava vstupuje na scénu Mládež

Volejbalový spolek Ostrava vstupuje na scénu

Kdo se podívá na fotku z úvodu článku, tak si možná vzpomene na první utkání, které jsme v kategorii mládeže před dvěma roky odehráli.

Hned po založení našeho klubu Volejbal Ostrava s.r.o. jsme vstouipili do sezóny s jedním týmem mládeže. Na podzim roku 2016 jsme začínali jen s několika hráči (stačilo je spočítát tehdy na prstech na rukou surprise) a nyní na začátku třetí sezóny jsme se vypracovali mezi volejbalové týmy kraje s velkým počtem především mladých hráčů (blížíme se magické hranici 300 hráčů ve všech mládežnických kategoriích). 

Na začátku letošní sezóny jsme udělali důležitý další krok na naší cestě a mládežnické soutěže jsme začali stěhovat do našeho Volejbalového spolku Ostrava, který bude napříště vstupní branou k volejbalu pro mladé hráče, které organizujeme ve svých kroužcích na školách v Ostravě i širokém okolí.



A protože je třeba tyto mladé hráče zapojovat do oficiální soutěží (aby nám volejbalově rostli), budeme postupně převádět mládežnické soutěže pod tento náš volejbalový klub (Volejbalový spolek Ostrava).

Od letošního roku budou pod touto hlavíčkou hrát tyto soutěže:

- MS-KTI (Moravská liga kadetů)
- MS-ZCI (Moravská liga žáků)
- MS-ZCIM (Moravská liga mladších žáků)


a dále také i soutěže barevného minivolejbalu:

- kategorie trojic
- kategorie čtveřic




Pro úplnost dodejme, že v letošním roce se budou pod hlavičkou mateřského klubu Volejbal Ostrava s.r.o. hrát kromě 2. ligy mužů (náš A-týmu mužů) i tyto oficiální významné mládežnické soutěže:

- Extraliga kadetů
a
- 1. liga juniorů.

Nejlepší junioři a kadeti budou navíc hostovat v B-týmu mužů = v týmu USK Slávie Ostravská univerzita, která tak od letošního roku bude naplno plnit důležitou roli kluibové "farmy", protože vedle zkušených mužských matadorů a kmenových studentů Ostravské univerzity budou přímo v základní sestavě nastupovat naši mladí v Krajské přeboru mužů!

Tak nám zachovejte přízeň i v nadcházející sezóně a ti agilnější přijděte naší mládeži fandit přímo do hal a tělocvičen! smiley

Začínáme už tuto sobotu Moravskou ligou kadetů u nás na Krakovské od 10-ti hod!