Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Proč jsme se odhlásili z Extraligy kadetů Blog

Proč jsme se odhlásili z Extraligy kadetů

Od úvodního článku v mém blogu uplynulo relativně hodně času, po který jsem si řekl, že budu pozitivní, nebudu si všímat lumpáren a sprosťáren, které se zabydlely i v našem volejbalu (především okresním a krajském), ale poslední události už jdou daleko "přes čáru" a je třeba je alespoň zkritizovat a odsoudit.

Nebudu tady hlouběji probírat kauzu odchodu našeho "šéftrenéra mládeže", protože Jarda mě lidsky osobně hodně zklamal (mimo jiné i tím, jak dokázal rychle "převléci kabát" - "Nemusíš se obávat, k Zdeníkovi bych nikdy nešel..."), ale na druhé straně mu chci poděkovat, protože svých chováním mi definitívně potvrdil, že lidem se nemá pomáhat, protože "Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán..." a většině tzv.  "kamarádů" jde nakonec a především jen o peníze...  (Zdravím všechny Šmejkaly, Vašiny a další, kterým jsem v životě hodně nezištně materiálně i lidsky pomohl a tímto tuto kapitolu uzavírám a nebudu se již k ní vracet.)

A teď k Extralize kadetů - naši kluci o tuto soutěž závěrem sezóny hodně bojovali a svým bojovým nasazením mě přiměli zamyslet se, zda na tuto soutěž mají. V plné sestavě loňského roku a ve skvělé atmosféře předváděli v průběhu sezóny takové výkony, za které si to určitě zasloužili a tak jsem přijal nabídku Drásova a dohodl jsem se na úplatném převodu práv startu v této soutěži.

Nicméně s odchodem našeho trenéra mládeže se začaly dít věci, které bych nikdy nečekal.. Vytipovaní hráči našeho týmu byli záhy oslovováni cizím klubem (do kterého pan trenér přešel) sveráznou nabídkou, že mají možnost dostavit na jejich tréninky a ukázat se. Jelikož se jednalo o naše nadějné hráče, kteří jsou všichni pod klubovou hráčskou smlouvou, překvapilo mě, že někteří se zpronevěřili smlouvě s naším klubem a na "předváděcí" tréninky skutečně šli...

Když tito hráči přestali pod různými záminkami chodit pravidelně na naše tréninky, bylo vedení našeho klubu jasné, že účast v této vrcholné soutěži bez jisté účasti těchto hráčů by byla spíše pro ostudu našeho klubu a je lépe se soutředit na velkou skupinu mladších nadějných hráčů, kteří si účasti v této soutěži budou určitě více vážit. Určitě i proto, že si ji příště budou muset sami vybojovat! (A k naší radosti je těchto mladých hráčů v našich řadách čím dál více a více! smiley)