Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Nové možnosti proplacení oddílového poplatku - Corrency Mládež

Nové možnosti proplacení oddílového poplatku - Corrency

POZOR – DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO RODIČE!:

1. Pro ty žáky a jejich rodiče, kteří mají trvalé bydliště v MĚSTSKÉM OBVODU OSTRAVA-JIH je zde nová nabídka: možnost částečné úhrady formou programu Currency:
  • Do programu Corrency je náš klub přihlášen (zjednodušeně pro děti do 15 let včetně získáváte 1.000 bodů = ekvivalent 1.000,- Kč, které můžete použít na úhradu až 90% čl. poplatků všech volnočasových aktivit).
    U programu Corrency je ale podmínkou, že dítě i žádající rodič musí mít trvalý pobyt na území městského obvodu Ostrava-Jih!
    Registrujte se na:
    https://ovajih.corrency.cz/
  • Pokud využijete na úhradu klubového poplatku formou programu Currency, odešlete do systému SMS-kou na zaregistrovaný účet obchodníka = našeho klubu Volejbalový spolek Ostrava celou částku 1.000,- Kč, pak na náš účet (viz výše) provedete jen úhradu: hráčského příspěvku 200,- KčVS: 99 a doplatku klubového poplatku ve výši 1.500,- KčVS: 01.

Platba correnty pomocí SMS v mobilním telefonu
  1. Registrujte se přes webový registrační formulář nebo v místě fyzické registrace. Při registraci uvedete číslo vašeho mobilního telefonu. Součástí registrace je uzavření darovací smlouvy.
  2. Po úspěšné registraci si budete moci vaši darovací smlouvu stáhnout ve formátu PDF. V případě fyzické registrace ji můžete získat v tištěné podobě.
  3. Následně obdržíte SMS s unikátním kódem pro první platbu.
  4. Ze seznamu registrovaných obchodníků si vyberete, u koho correnty chcete uplatnit.
  5. Při placení sdělíte, že chcete platit correnty a nahlásíte váš unikátní kód ze SMS.
  6. Obchodník pomocí SMS nebo webového rozhraní Corrency odešle váš kód a hodnotu nákupu a sdělí vám, jakou částku máte na místě doplatit.
  7. Na část nákupu ve výši např. 50 % (dle spoluúčasti v projektu) se uplatní vaše correnty. Zbytek doplatíte v hotovosti nebo kartou. V případě posledního nákupu je možno uplatnit correnty jen do výše vašeho zůstatku.
  8. Pokud nevyčerpáte všechny correnty, přijde vám nová SMS s novým kódem a informací o zůstatku, který můžete uplatnit při příštím nákupu.
  9. Pakliže correnty vyčerpáte, obdržíte SMS s informací o nulovém correntovém zůstatku.
 
Viz blíže na:
https://ovajih.corrency.cz/deti/

2. Velmi zajímavá pro vás letos může být i inovovaná nabídka zdravotních pojišťoven - VZP např. letos zvýšila svůj příspěvek na pohybové aktivity dětí 1-18 let (např. na klubové členské poplatky) na 2.000,- Kč a to navíc 2x ročně!  
https://www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevky/pohyb