Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Rozjeli jsme na plno týmy dívek! Mládež

Rozjeli jsme na plno týmy dívek!

Vzhledem k velkému zájmu dívek o volejbal v Ostravě, se naše řady Volejbalového spolku Ostrava velmi rozrůstají.

Jádrem týmu dívek je skupina dívek především z našich volejbalových kroužků při ZŠ, které projevily zájem o závodní volejbal. Proto jsme v loňském roce začali s tréninky dívek pod vedením našeho trenéra Vladimíra Hladíka, které byly završeny na začátku prázdnin účastí v prvním turnaji v Raškovicích.

Hlavně jeho zásluhou jsme o prázdninách připravili pro holky nejdříve srpnové týdenní volejbalové soustředění (využili jsme tělocvičnu ZŠ Horymírova) - viz úvodní fotka, a následně i naše holky koncem srpna vyjely na prestižní volejbalový turnaj v Praze. Všechny tyto akce přispěly k získání zkušeností a byly velkým podnětem pro další trénink.

O tomto víkendu v neděli 18.9.2022 si holky odbyly i první křest ohněm, když ve Frenštátu odehráli první zápasy v rámci kategorie žaček U16. I když holky ještě tentokrát si nezašily radost z vítězství, tak za historicky první 4 utkání si naše holky zaslouží velkou pochvalu! smiley Zejména v utkáních s Frenštátem a Novým Jičínem byl náš tým jen těsně od prvního vítězství a musím říci, že mě svým výkonem překvapil! yes Musím ale i poděkovat četné skupině 12 rodičů dívek, kteří neváhali, do Frenštátu přijeli a krásně fandili!

Frenštát 18.9.2022 - fotky a videa