Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Jedeme na velké letní soustředění do Chorvatska k moři! Mládež

Jedeme na velké letní soustředění do Chorvatska k moři!

Informace pro členy našeho klubu k letnímu soustředění v Chorvatsku.

Činnost našeho klubu Volejbal Ostrava se utěšeně rozrůstá, přibývají noví mladí hráči a po velmi dobrých zkušenostech z loňského soustředění na Istrii jsme se rozhodli ve spolupráci se Střediskem podpory vrcholového sportu RIMGO s.r.o. opět uspořádat hodně kvalitní volejbalový kemp v Bjele Uvale v Chorvatsku (blízko malebného města Poreč).



Termín tohoto letního soustředění je sice až 23.-30.6.2018, ale protože je k dispozici jen 10 karavanů (každý po 4 místech) a zájem je už teď veliký, dáváme tuto informaci s předstihem především všem rodičům naší volejbalové mládeže klubu Volejbal Ostrava!



Toto soustředění bude zaměřeno na kondiční trénink starších žáků, kadetů a juniorů před další sezónou a hlavním motem bude "Trénujeme s týmem české reprezentantky a olympioničky v alpském lyžování Gabriely Capové"! Proto budou naši mladí volejbalisté celý týden v péči fyzioterapeuta, maséra, kondičního trenéra a samozřejmě našich volejbalových trenérů



V případě zájmu ze strany mladších žáků a hráčů přípravky je jejich přítomnost vázána na účast jejich rodičů (tato varianta je v případě, pokud se nenaplní kapacita ubytování).

Kemp Bjela Uvala a blízké okolí je bohatě vybaven sportovišti - několik hřišť na beach volejbal, tenisové kurty, plavecké bazény, vodní lyže atd. atd.



a samozřejmě krásné chorvatské moře!

Celý týden vyjde na osobu na zajímavých 3.000,- Kč (cena bez dopravy a stravy), dále je možno si přiobjednat domácí stravu za 1.350,- Kč a pokud nepojedete vlastním autem, tak je nutno ještě počítat na dopravu linkovým autobusem 2.500,- Kč na osobu (tedy pokud se nám nepodaří zajistit soukromou levnější dopravu. cool
 
A pokud někteří rodiče hráčů projeví zájem se rovněž zúčastnit této letní akce a pomoci s organizací, jsou i oni vítáni (tato varianta je ale jen pro případ, že zůstane volná kapacita = volejbalová mládež má přednost)! 

Pravidelný večerní beach na pláži:


Zájemci pište na náš klubový mail info@volejbalostrava.com (odkaz též viz dole na webové stránce)! Obratem dostanete od nás mail s informacemi k zaplacení nevratné zálohy 3.000,- Kč!
 

Uzávěrka přihlášek je 24. února 2018 !!!

Pozor!: a když se všichni v termínu soustředění nevejdou nebo chcete strávit u moře více než týden, pak se můžete přidat již o týden dříve, protože přípravný tým bude na místě o jeden týden dříve v termínu 16.-23.6.2018