Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Nahrávačský trénink s Petrem Zapletalem 2 Mládež

Nahrávačský trénink s Petrem Zapletalem 2

Pokračujeme v naší snaze o co nejlepší zvládnutí techniky a tak jsme si na speciální trénink pozvali bývalého reprezentačního nahrávače všem dobře známého Petra Zapletala.

Je třeba úvodem říci, že jsme se teprve v neděli na turnaji v Kopřivnici se Zapim dohodli, že vzhledem k jarním prázdninám v Olomouci by mohl relativně brzo přijet a už v úterý jsme měli plno zájemců z řad hráčů i trenérů, kteří v našem tréninkovém centru mládeže na Krakovské v Ostravě přišli na další pokračování nahrávačského tréninku s Petrem Zapletalem.

Nechceme vás v tomto článku vtahovat do detailního průběhu této akce, spíš chceme ukázat náš trend s pokorou se vracet neustále k volejbalovým základům. Bylo zajímavé sledovat, jak všem přítomným hráčům i trenérům se daří stále objevovat nové nedostatky ve volejbalové technice a tyto poznatky pak zapracovat do svých tréninků, protože bez drilu a bez neustálého opakování správné techniky by se hráči našeho týmu Volejbal Ostrava jen těžko mohli těšit na co nejlepší volejbalovou budoucnost! smiley

Tohoto tréninku se zúčastnili především naši kadeti a junioři, ale přišli i hráči a trenéři ze spřátelených oddílů včetně neustále se rozrůstající skupiny našich trenérů mládeže.yes

Akce se bezesporu vydařila a v podobných akcích budeme určitě ještě v této sezóně pokračovat. A abychom vás aspooň trochu seznámili s průběhem této akce, tak na závěr zařazujeme sérii fotek a videí.:

úvodní rozvičení




i dva naši nejvyšší (201 a 207 cm) umí při tréninku vyskočitwink


a taky malá ukázka z výkladu o technice prstů


a vlastní realizace


Zapi děkujeme a zase někdy příště! yes