Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Začala nám kondiční příprava na sezónu Mládež

Začala nám kondiční příprava na sezónu

V pondělí 7.8.2017 se setkali všichni naši hráči ve Středisku podpory vrcholového sportu na Veselíčku v Brušperku, aby tak začali s přípravou na novou sezónu.

A protože přibylo zase několik nových nadaných hráčů, kteří dali přednost našemu klubu Volejbal Ostrava, s.r.o. (a především našemu způsobu práce s mládeží) tak je již jisté, že letos budeme mít již svá "želízka" ve všech základních věkových kategoriích mládeže (žáci, kadeti a junioři). 

Foto z rozcvičení na umělé trávě:


Nově letos hlavní soustředění mládeže organizujeme ve dvou cyklech (1. část koncem června proběhla u moře v Chorvatsku a dopadla skvěle!!! laugh) a tak po úvodních 14-ti dnech pravidelných odpoledních tréninků (Veselíčko, Bělský les, areál Varenská) čeká naše volejbalové naděje týdenní soustředění opět na Veselíčku v termínu 20.-25.8.2017, kde se jim bude věnovat opět naše skupina trenérů a fyzioterapeutů.

Je potěšitelné, že úvodního tréninku se zúčastnili všichni hráči, kteří nebyli aktuálně s rodiči na dovolených nebo odjeli na brigády (ti se všichni předem řádně omluvili). Nálada je bojovná a parta výborná, takže pokud i vy váháte, zda to nezkusit v našem klubu Volejbal Ostrava, s.r.o. - tak teď je ten pravý čas přijít na náš trénink a třeba si to jen s naším kolektivem vyzkoušet! wink 
Stačí zavolat našemu manažerovi Martinovi Procházkovi a ten vám sdělí bližší informace! (tel.: +420 776 290 564  email: info@volejbalostrava.com)

Rozpis nejbližších tréninku je zde:

Na setkání třeba i s vámi se těší hráči a trenéři moderního a ambiciozního klubu Volejbal Ostrava, s.r.o.!

Foto z loňského soustředění mládeže: