Volejbal Ostrava






 

     Volejbalový spolek Ostrava

Abstrakt







 

Univerzitní sportovní klub Slávie Ostravská univerzita, z.s.

Abstrakt
Zájemci z řad hráčů - volejte na 776 290 564. Informace o klubu zde
Projekt je realizován s finanční podporou Národní sportovní agentury
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih

Zkušenost přehrála mládí Mládež

Zkušenost přehrála mládí

Ve čtvrtek 14.9.2017 se od 16:30 uskutečnil na antukovém kurtu ve sportovním areálu na Plavecké ulici v Ostravě – Hrabůvce pro naše mladé kluky premiérový zápas proti chlapům v rámci prvního kola okresního přeboru mužů ročníku 2017 / 2018.

Domácí tým TJ Sokol Hrabůvka přivítal náš tým Volejbal Ostrava s.r.o.. Náš tým reprezentují v dané soutěži jenom hráči mládeže. Nicméně dnes musel neplánovaně vinou menšího zpoždění dvou našich hráčů zasáhnout do hry i trenér mládeže Jirka Haškovec. Ten možná symbolicky zaznamenal první náš bod v této soutěži, když za stavu 0:7 v prvním setu si připsal úspěšný bodový blok.yes



Hráči obou celků se během utkání museli vyrovnat s hodně špatnými klimatickými podmínkami (ochladilo se, začalo dost vydatně nárazově foukat a navíc byla i slabší viditelnost). Zápas se odehrál na hranici regulérnosti a jen tak tak se dohrál. Patnáct minut po skončení zápasů začalo nakonec i pršet.

Zajímavostí bylo, že i když v dresu Hrabůvky nastoupil do zápasu Honza Sokol, tak v našem dresu naopak chyběl jeho syn Mates Sokol a tak na rodinný souboj generací nakonec nedošlo…laugh



TJ Sokol Hrabůvka ,z.s. – Volejbal Ostrava s.r.o. 3:0 (10, 7, 11)

Esa: 13:1 Chybné podání 7:2 Bloky: 5:2.
Sestava: Cap, Veselý, Ranocha, Kunz, Gorecki, Haškovec – střídal: ( Just) – připraven do hry: ( Zamazal M.)

Příští zápas (druhé kolo) v rámci okresního přeboru mužů odehrajeme doma v úterý 19.9.2017 od 17:30 hod proti TJ Sokol Stará Bělá. Zápas se odehraje na Střední škole společného stravování Krakovská a bude to pro naše mladé hráče náš premiérový zápas v tělocvičně, kde nově probíhají nyní veškeré tréninky mládeže.